Tampereen Entisten Nuorten verkoston kannatusyhdistys perustettiin 7.2.2018. Se rekisteröitiin 27.3.18. Yhdistyksen perustava kokous pidettiin Tampereella hotelli Tammerin Vihtori -kabinetissa.

Tampereen Entisten Nuorten verkosto on epämuodollinen, voimansa jäsenistöstä ammentava innovatiivinen yhteisö. Taloudelliset asiat kuten avustusten haku ja rahaliikenteen hoito vaativat kuitenkin jonkinlaisen rakenteen. Kannatusyhdistys perustettiin tähän tarpeeseen.

Yhdistys tukee Tampereen Entisten Nuorten verkoston toimintaa ja kehittää seniori-ikäisten uudenlaista yhteisöllistä toimintaa hyvinvoinnin lisäämiseksi, toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja yksinäisyyden torjumiseksi. Poiittisesti sitoutumattoman yhdistyksemme tarkoitus ei ole taloudellisen hyödyn hankkiminen.

Yhdistyksellä on varsinaisia jäseniä ja kannattajia. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenet hakemuksesta.

Jäsenmaksu on 8 € ja maksetaan yhdistyksen tilille FI11 5730 0820 8629 40 viitenumerolla 20190. Kannatusmaksun suuruudesta päätät sinä. Summa maksetaan yhdistyksen tilille FI11 57300820862940 viitenumerolla 20200.

TÄYTÄ LOMAKE JA LIITY JÄSENEKSI

Antamiasi tietoja käytetään vain yhdistyksen sisäiseen viestintään eikä niitä jaeta ulkopuolisille.