EN Viljele

EN viljele on pikaviestipalvelu Signalissa toimiva puutarhaharrastajien ryhmä. Se syntyi keväällä 2021 kiinnostuksesta tomaatin kasvatukseen, mutta osallistujat ovat tuoneet keskusteluun mukaan muidenkin puutarhakasvien viljelyyn liittyviä kysymyksiä, kuvia ja kokemuksia. Eikä osanotto varsinaista puutarhaa edellytä: mukana on myös parvekkeella ja ruukussa seinustalla kasvattajia.

Kokemusten lisäksi ryhmässä on vaihdettu ja jaettu siemeniä, maisteltu satoa ja keskusteltu viljelyn onnistumisista ja ongelmista. Mukana on 11 entistä nuorta, joten mukaan mahtuu hyvin. Ryhmä on talvet horroksessa ja herää henkiin maaliskuussa, kun aloitellaan tomaatin (ja muidenkin kasvien) taimikasvatusta. Tomaatin siemeniä (reilut 40 erilaista lajiketta) riittää kiinnostuneille aloittelijoille ja ryhmään tuleville.

Jos kiinnostuit Entisten Nuorten toiminnasta, lähetä sähköpostia ja ilmoittaudu mukaan. Mainitse ryhmä, johon haluat liittyä. Kerro myös oma puhelinnumerosi, sillä ryhmien viestintä tapahtuu WhatsApp- tai Signal-mobiilisovelluksella.

TILAA ENTISTEN NUORTEN UUTISKIRJEET!

Tee tilaus ja hyväksy postiisi saapuva vahvistuspyyntö. Saat jatkossa uutiskirjeet sähköpostiisi automaattisesti.

Emme jaa emmekä luovuta tietojasi eteenpäin.