Osallistu Commu-vertaistukipalvelun koekäyttöön!


Hei

Tampereen Entisten Nuorten piirissä on aika ajoin pohdittu verkostolaisille soveliasta tapaa vertaisapuun ja -tukeen. Korona-aikana kokeiltiin, mutta ei oikein onnistuttu. Nyt voi olla sopiva hetki yrittää uudelleen.

Käytännön ratkaisu saattaisi olla suomalainen Commu-mobiilisovellus, jossa avuntarvitsijan ja avuntarjoajan ensikohtaaminen tapahtuu verkossa. Sovellus toimii mobiililaitteessa, tabletissa ja tietokoneessa.

Commu on luonut Tampereen Entisille Nuorille osion, jota käyttämällä voimme asioida vain omiemme parissa. Kyseessä on verkkotyökalu, eräänlainen digitaalinen turvaverkko, jossa voi pyytää ja tarjota asiointiapua, it-tukea, keskusteluyhteyttä, kaveria pieneen laittoon, mihin vaan.

Kokeilematta emme tiedä, soveltuuko Commu Entisten Nuorten vertaispalvelualustaksi, joten lähtisitkö testaamaan? Jos kiinnostut, klikkaa kutsulinkkiä ja seuraa ohjeita.

Kutsu Tampereen Entisten Nuorten Commuun

Kokeile sovellusta, pyydä tai tarjoa apua, kuvitteellista tai oikeaa. Ongelmatilanteissa katso ilmoitusta "Tarjotaan käyttöapua Tampereen Entisille Nuorille". Alla Commun kriittisten osien käyttöohje.
cropped-enlogo_1200.png
Email Marketing Powered by MailPoet