Kaipaatko kuntoiluseuraa? Tule Nautiluksen esittelyyn to 11.1. klo 14
Ajattelitko aloittaa kuntosalitreenin keväällä? Älä vain ajattele vaan aloita. Liity entisten nuorten kuntoiluporukkaan! Treenaamme rennosti toisiamme kannustaen, kukin kuntonsa mukaan. Kotisaliksemme on vakiintunut Nautilus Gym Pyynikin uimahallin rakennuksessa.

Tule kuntosalin esittelyyn torstaina 11. tammikuuta 2024 klo 14. Näet ja kuulet, mitä Nautilus tarjoaa. Tämä on ilmainen käynti eikä sido sinua osallistumaan. Astu sisään Pyynikin uimahallin ovesta. Tapaat meitä entisiä nuoria kahviossa (Kortelahdenkatu 26, 33230 Tampere).

MITÄ MAKSAA?

Vasta-alkajilla on mahdollisuus kokeilla kuntosalin jäsenyyttä toukokuun 2024 loppuun, mikäli et halua sitoutua koko vuodeksi. Jokainen tekee sopimuksensa ja maksaa jäsenyytensä itse. Kerro kuntosalin infossa kuuluvasi EN Kuntoile -ryhmään!

Jos olet 65+, hinta on nyt aloittaville Entisille Nuorille 47 e/kk. Ikä ei ole tasan tarkkaan, vaan hieman nuorempienkin on mahdollisuus saada kokeilujäsenyys.

MITÄ SISÄLTÄÄ?

Nautiluksen jäsenenä saat käyttää kuntosalia, kuntosalin saunaa ja uimahallia rajattomasti sen aukioloaikoina sekä osallistua ohjaajien vetämään ryhmäliikuntaan. Tunnit sopivat myös iäkkäämmille (esimerkiksi kehonhuolto+rentoutus, lihaskuntojumppa, venyttely, pilates, kuntotanssi ja vesijumppa).

Jokaiselle tehdään henkilökohtainen kuntosaliohjelma ja tarvittaessa järjestetään ryhmäneuvontaa. EN Kuntoile -ryhmässä neuvomme toisiamme, jaamme tuoretta kuntoilutietoa ja treenivinkkejä.

Jos haluat tutustua saliin tai ryhmäjumppiin jo etukäteen, varaa ilmainen tutustumisaika Nautiluksen infotiskiltä, soita numeroon 040 806 3277 tai lähetä sähköpostia tampere@nautilusgym.fi.

Tervetuloa, nähdään kuntosalilla!

Lisätietoa: Päivi Anttila 050 414 4292
Lisätietoa Nautilus Gym Tampere -kuntosalista.

LIITY RYHMÄÄN

Perustimme Entisten Nuorten kuntoilijoiden yhteydenpitoon WhatsApp-ryhmän EN Kuntoile. Liity siihen lähettämällä nimesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen: alavanheneyksin@gmail.com.